Ledergruppen

(Nikolay Hjertaas og Magnhild Sandbakken)

Lurer du på hvordan revyen hvert år klarer å skaffe gryn til et stadig voksende AD-revyimperium, finne de karakteristiske lagerbyggene og alltid holde seg til stramme tidsplaner (utenom i år da, #COVID19)? Look no further! Revyens øverste styrende instans er ledergruppens viktigste (og eneste medlemmer), lederen og nestlederen.

Vi liker å tro at vi tar alle de viktigste beslutningene selv, men sannheten er at vi sitter midt i et eminent styre hvor vi kan øse ut vår ekspertise, og vice versa. Leder har hovedansvaret for at det administrative er på plass, at avtaler er signert og at alt vi gjør er i henhold til (revy)regelverket. Og lederen delegerer gledelig ut deler av oppgavene til nestlederen. Nestleder er også revyens «Master of Coin» og bestemmer hvilke undergrupper det skal strøs penger over. Det er da en stor fordel å finne sponsorer som kan hjelpe med pengestrøingen, noe nestlederen vanligvis gjør før innspurten (eller midt i innspurten om man utsetter det…)

Det aller beste med å være revyens øverste sjefer er at vi blir selvstyrte poteter som kan infiltrere undergruppene hvis vi føler for det.

Et siste ansvar vi har som ledergruppe er å finne et nytt styre som kan bringe de 5 år gamle tradisjonene videre, så ta gjerne kontakt med oss om dere har noen mer spesifikke spørsmål om stillingene!